Aanvallend onmachtig TAVV blij met punt

Reeuwijk | Vooraf rekende heel Ter Aar op een overwinning, na afloop was een ieder blij met een punt. Bij rust had de thuisploeg al met 3-0 voor kunnen staan, echter liet men TAVV in de wedstrijd en sleepte de ploeg van Frenk van der Kleij in de tweede helft een puntje uit het vuur: 1-1.

‘We hadden vandaag moeite om de voorhoede te bereiken. Achterin en op het middenveld was het best goed, we kwamen echter niet verder dan de zestienmeter van CVC Reeuwijk. Het ontbrak vaak aan de laatste pass en hadden te weinig dreiging om kansen tot kansen te komen’, aldus rechtsback Kevin van Wijk. Daarbij vergat Van Wijk wel te benoemen dat de thuisploeg in de eerste helft ‘heer en meester’ was en een aantal grote mogelijkheden om zeep hielp. Drie honderd procent kansen resulteerde slechts in één treffer en een 1-0 ruststand.

‘Achteraf gezien mogen we blij zijn met een punt’

Kevin van Wijk | Verdediger TAVV

In de tweede helft kwam de flamboyante Mitchel van Wijk in de ploeg voor Jesse Modderaar, de linksback die afgelopen weekend nog trefzeker was in de uitwedstrijd tegen Aarlanderveen. Door deze wissel kreeg TAVV meer grip op de wedstrijd en werd het voorin gevaarlijker. Desondanks bleef CVC Reeuwijk de bovenliggende partij. De enige treffer in het tweede bedrijf werd echter wel gemaakt door de blauw-witten uit Ter Aar. Dorus Boddeke tekende met een schot voor de gelijkmaker en voorkwam daarmee de eerste nederlaag.

Volgende week krijgt TAVV het Leidse Lugdunum op bezoek. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen, aangezien beiden niet willen afhaken in de strijd om de prijzen.