50-jarig Novo Stars, voorheen ZoefZoef, zoekt oud-leden

Nieuwkoop | Op 16 januari 1970 werd in Noorden basketbalvereniging ZoefZoef opgericht. De eerste trainingen werden gehouden in de gymzaal van de Antoniusschool. In 1975 werd Sporthal De Steupel geopend en de vereniging verhuisde vervolgens naar Nieuwkoop. In 1984 werd de naam veranderd in Novo Stars.

In de loop der jaren heeft de vereniging een fors aantal jongens en meisjes in de basketbalsport ingewijd. Ook op dit moment is er veel jeugd actief in de vereniging. Alle leeftijdsklassen vanaf 10 jaar zijn vertegenwoordigd in de competitie van het district West van de Nederlandse Basketbal Bond (NBB). Via basketbal clinics op de basisscholen wordt gewerkt aan aanwas van de jongste jeugd. Jeugdleden vanaf 8 jaar zijn al welkom.

Naast het herenteam is er een enthousiaste recreantengroep met onder meer een aantal leden die al het overgrote deel van het bestaan van de vereniging lid zijn en die nog graag een balletje gooien.

Komend jaar bestaat de vereniging 50 jaar en dat gaat gevierd worden met een aantal evenementen. Het klapstuk van de jubileumviering is op zaterdag 18 april 2020. Deze dag staat volledig in het teken van het 50-jarig bestaan. En daarbij wil men ook oud-bestuursleden en oud-leden betrekken. De jubileumcommissie van Novo Stars is nog op zoek naar een aantal oud-leden. Voor de aanmelding van oud-leden is een email adres geopend: NovoStars50@gmail.com.

Meer informatie is te vinden op de website: www.novostars.nl.

Archieffoto website Novo Stars

Voorbeschouwingen zondagvoetbal 2C en 3A

Michel Strating verlaat Nieuwkoop met een zure nasmaak