Zwemvereniging De Plas viert 40-jarig jubileum

Nieuwkoop | Het was eindelijk zover! Het feest ter ere van het 40-jarig jubileum van Zwemvereniging De Plas uit Nieuwkoop! Eerder dit jaar werd er al een reünie georganiseerd, maar deze dag was het tijd voor het grote feest.

De gasten werden warm ontvangen met een heerlijke, speciaal voor ons feest gebakken koek. Daarna vermaakte men zich met een heuse stormbaan in het water waar er tegen elkaar gestreden kon worden. En dat deed iedereen! Onder andere waterpolo versus wedstrijdzwemmers, maar ook trainster versus pupillen! Daarnaast hebben de kinderen gedoken naar snoep in het zwembad.

Na nog een aantal heel sterke glijbaanraces was het tijd voor de speech van onze voorzitter Emil. Emil vertelde in het kort over de geschiedenis van onze vereniging, kampioen Tineke werd uitvoerig bedankt en natuurlijk werden ook onze sponsoren in het zonnetje gezet.

Na de speech kon men zich storten op de barbecue, die werd verzorgd door topchef Jan en onze sterren in de keuken: Natasja en Sisca.

Halverwege de avond werd er nog een leuke pubquiz gehouden om te testen of men echt wel zo veel van de (leden van de) vereniging weet als men had gedacht. De leden leerden elkaar nóg beter kennen, want wie zorgt er eigenlijk altijd voor shampoo bij de wedstrijdzwemmers, waar gaan de trimzwemmers heen op kamp, aan wie kan je om trainingsspullen vragen als je wat vergeten bent, en wat houdt een Jan-bal in?!

Na de pubquiz was er nog ruimte voor een drankje en hielpen er velen handen met opruimen (waarvoor grote dank)! De echte die-hards maakten het nog gezellig in de Hollandsche Leeuw.

Zin om ook een keer mee te trainen? Neem een kijkje op www.zvdeplas.nl.

Michel Zuijdervliet: ‘Tegen TAVV komt er dit jaar wel iets meer bij kijken’

Jeugdvoetbaldagen bij Altior