Zinderende zaterdag op RTV Hollands Midden

Ter Aar | Op zaterdag 12 oktober is er vanaf 14.00 uur een nieuwe aflevering van het sportprogramma “Aanvallen en Verdedigen” op RTV Hollands Midden. Op zich is dat niet zo bijzonder, maar het wedstrijdprogramma is dat wel.

De derby’s NSV’46 – Zevenhoven (Adrie Wahle) en Aarlanderveen – Nieuwkoop (John Kwakkenbos) zullen uitgebreid aan bod komen. Ook bij de belangrijke wedstrijd tussen TAVV en het Leidse Lugdunum (Theo Leliveld) is er een verslaggever aanwezig.

De luisteraar wordt ook op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen in Woerdense Verlaat, waar Sportief het opneemt tegen Kanerik. Daar is Adrie van Lith aanwezig.

Verder zullen de diverse actuele zaken op de voet gevolgd worden door André van der Voort en Ed van Vliet vanuit de studio. Laatstgenoemde zorgt tevens voor de techniek en de muziek.

RTV Hollands Midden is te ontvangen via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal). Uiteraard is alles ook te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl.

Archieffoto Kees Verhaar

Voorbeschouwingen zaterdagvoetbal 4B (met NSV’46 – Zevenhoven)

Voorbeschouwingen zondagvoetbal 2C en 3A