Zevenhoven wederom met ruime cijfers langs Sportief

Woerdense Verlaat | Net als bij de wedstrijd om de 0172SPORT-CUP had Zevenhoven geen kind aan Sportief. De mannen uit Woerdense Verlaat wisten toen nog wel twee keer te scoren, dit keer lukte dat zelfs niet. De bezoekers lieten geen tegengoal toe en wisten zelf maar liefst zes keer het net te vinden.

Net als in de ontmoeting van drie weken geleden scoorde Zevenhoven al vroeg, binnen vier minuten hadden de geelhemden al twee keer gescoord. Het sterk startende team van trainer Danny ter Hoeve zette direct druk en verplaatste de bal in hoog tempo van links naar rechts. Het resulteerde dus ook gelijk in een resultaat. De eerste goals kwam op naam van de op tijd inkomende Maurits Splinter, de tweede goal was van de inglijdende Nick Mooren. De 0-3 mocht broer Robert op zijn naam schrijven. Marco Pellegrom benutte daarna een penalty na vasthouden van Tosca Wens. Pellegrom en als laatste Falco de Lange maakte het zestal uiteindelijk compleet.

Marco Pellegrom was na afloop erg tevreden over het spel van zijn ploeg. ‘We speelden goed in een nieuw 3-5-2 systeem. Sportief wist niet waar ze het moesten zoeken in de eerste helft. De tweede helft speelden ze wel een heel stuk beter door al vroeg druk te zetten, maar ze creëerden niet echt grote kansen. Achteraf hadden wij meer moeten scoren, daar kregen we echt wel de kansen voor. Alleen de eerste tweede minuten na rust waren we slordig, voor de rest speelde we dus een prima pot.’