Aarlanderveen speelt gelijk tegen Capelle 2

Aarlanderveen | Aarlanderveen heeft na de bekerwinst van vorige week tegen VVOR (3-2) opnieuw een resultaat behaald. Ditmaal werd er met 2-2 gelijk gespeeld tegen de reserves van Capelle.

Bij rust keek Aarlanderveen nog tegen een 2-0 achterstand aan, maar na de thee vonden Lars Overbeek en Moussa Kalisse het net. Overbeek zorgde voor de aansluitingstreffer door de opbouw goed te verstoren en daardoor kon hij vrij voor de keeper afronden. De gelijkmaker van Kalisse kwam voort uit een dieptebal van Thom Nouwens op Valentijn Oudijk, die de bal vervolgens breed lag op Kalisse die de bal in tweede instantie wist binnen te schieten.

Aarlanderveen-trainer Sander van Dijk sprak van een terechte puntendeling. ‘Gezien de kansen was 2-2 denk ik wel terecht. De eerste helft hadden we het heel lastig tegen de talenten van Capelle. Ondanks dat we nog wel aantal goede kansen kregen stonden we terecht met 0-2 achter. De eerste twintig minuten na rust waren heel erg goed en kwamen we snel terug tot 2-2. Daarna hebben we nog wel de kansen gehad op de 3-2, maar in de laatste fase was het vooral volhouden.’