Zevenhoven versterkt selectie met Van der Voorn en Lenting

Zevenhoven | Het huidige voetbalseizoen is nog aan de gang, maar achter de schermen zijn ‘onze’ regioclubs al druk bezig met het seizoen 2019-2020. In een eerder stadium hebben wij al kunnen melden dat de spelers van de selecties van Aarlanderveen en TAVV hun jawoord hebben gegeven om volgend seizoen bij hun club actief te blijven. Vandaag kunnen wij de eerste ‘transfers’ melden.

Tobias van der Voorn en Mike Lenting zullen aankomend seizoen de selectie van Zevenhoven gaan versterken. Van der Voorn – niet te verwarren met zijn broer Sebastiaan – is een 20-jarige middenvelder die momenteel in het tweede elftal van Nieuwkoop speelt. Lenting, een 19-jarige verdediger, maakt de overstap van NSV’46, waarin hij momenteel ook in het tweede elftal actief is.

Van der Voorn over zijn overstap naar Zevenhoven: ‘Ik ga de overstap naar Zevenhoven maken, omdat er veel kwaliteit op het middenveld bij Nieuwkoop 1 loopt. Daardoor maak ik daar geen kans en bij Zevenhoven denk ik dit wel te kunnen invullen bij het eerste.’

In de komende periode verwachten wij nog meer spelersmutaties te kunnen melden.

Archieffoto Kees Verhaar

Voorbeschouwing Altior – ONA

Golf & Countryclub Liemeer, 0172SPORT, Teamuitje

Kom golfen met jouw team bij Golf & Country Club Liemeer!