Zevenhoven mag 90 minuten prijsschieten tegen campingelftal ASW

Zevenhoven | Uiteindelijk bleef de teller afgelopen zaterdag op negen staan en daar mochten de bezoekers uit Waddinxveen nog blij mee zijn. Het verre van complete ASW vond het blijkbaar geen probleem om een wedstrijd lang als schietschijf te dienen, tot genoegen overigens van spits Nick Mooren, hij scoorde liefst vijf keer.

Na de eerste helft was al lang niet meer de vraag of, maar eerder met hoeveel de ploeg van Chris Snatersen zou winnen. Na een 3-0 ruststand – met doelpunten van Nick Mooren (twee) en Marco Pellegrom – volgde een tweede helft die bij vlagen lachwekkend aandeed. De bezoekers waren geen moment bij machte om het veel betere Zevenhoven te stoppen. Uitblinker Nick Mooren scoorde nog drie keer en toonde hiermee aan al vroeg in het seizoen in goede vorm te verkeren. Job Zoll (twee) en Robert Mooren maakten de score uiteindelijk compleet.

Opvallend was het meespelen van Jordy Zwart. De 35-jarige routinier – voormalig speler van ARC en VVSB – trok voor de gelegenheid de schoenen nog maar eens aan. ‘Ach, Sjoerd (Zuijdervliet, red.) kon nog niet spelen, dus prima om dan die plaats in te vullen. Ik train ook mee met deze jongens en daar heb ik plezier in. Het is leuk om ze dingen bij te brengen, het is een leergierige groep en ze pakken het snel op, daar krijg ik wel energie van. Of ik mezelf weer beschikbaar stel voor de selectie weet ik nog niet, daar twijfel ik nog over.’