Wisselvallig Aarlanderveen laat het opnieuw afweten

Aarlanderveen | Op Aarlanderveen valt dit seizoen geen pijl te trekken. Hoge pieken worden binnen no-time weer afgewisseld door diepe dalen, en net nu men weer de aansluiting bij CVC Reeuwijk had gevonden moest men opnieuw een onverwachte nederlaag slikken.

‘De Trots van de Polder’ begon erg slap aan de wedstrijd en keek al snel tegen een 0-1 achterstand aan. Na deze tegentreffer kreeg men echter wel het betere van het spel en dit resulteerde in vijf grote kansen. Toch werden deze allemaal niet benut, waardoor Aarlanderveen het zichzelf erg moeilijk maakte.

‘In de TOTO zou ik weinig geld op ons inzetten, want je weet nooit welke kant het opgaat’

Sander van Dijk | Trainer Aarlanderveen

Direct na de rust wist men wel meteen het net te vinden. Een overtreding op Killian Bouwhuis werd bestraft met een strafschop, welke door aanvoerder Thom Nouwens binnen werd geschoten. Vrijwel direct na de 1-1 kwamen de bezoekers uit Waddinxveen opnieuw aan de leiding. Voor de tweede maal deze middag toonde Aarlanderveen veerkracht, want nog geen vijf minuten na de 1-2 stond alweer de 2-2 op het scorebord. Een hoge voorzet van Thom Nouwens werd door Alessio van der Straaten terug gelegd op de inlopende Steven van der Pijl die van dichtbij binnen kopte.

Langzaam maar zeker vloeiden de krachten weg bij beide ploegen, het was immers de derde wedstrijd van de week. Net op het moment dat iedereen dacht dat het bij 2-2 zou blijven, viel in de blessuretijd alsnog de 2-3 en bleef de thuisploeg met lege handen achter.

Aarlanderveen-trainer Sander van Dijk: ‘De 2-3 was niet helemaal terecht, maar dat telt helaas niet. We hebben vandaag niet het veldspel van dinsdag kunnen laten zien, dus dat was vooral heel erg jammer. Maar in de TOTO zou ik inderdaad weinig geld op ons inzetten, want je weet bij ons nooit welke kant het opgaat en het blijkt ook totaal niet te voorspellen.’