Vrijwilligers gezocht, wij zoeken jou!, 0172SPORT

Vrijwilligers gezocht!

Sinds medio januari begonnen drie enthousiaste sportliefhebbers een sportwebsite. Dit is voortgekomen na het wegvallen van RTV Lokaal, dat naast sport ook het regionale nieuws belichtte. 0172SPORT is na bijna vier maanden een begrip geworden. Met nieuws over de Nieuwkoopse verenigingen, achtergrondverhalen, columns, voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen en wedstrijdbeelden is het een zeer aantrekkelijk geheel geworden.

Máár dit gebeurt niet zomaar; hierachter schuilt een team. Om in sporttermen te blijven bestaat zo’n team uit spelers, die allen hun eigen specialismen hebben. Overigens doen zij dit allemaal naast hun werkzame -en gezinsleven. Vooral de liefde voor de sport kenmerkt het vrijwilligerswerk waarmee zij zich bezig houden. Maar deze selectie heeft een (te) smalle kern om dit product te blijven continueren…

Schuilt er in u een verborgen sportjournalist? Of bent u technisch aangelegd met de geboden apparatuur om bijvoorbeeld een samenvatting in elkaar te knutselen óf zelfs wedstrijdbeelden te schieten? Bent u rap van tong voor het inspreken van die beelden? Of bent u handig met de pen en rollen er de mooiste verhalen uit die pen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Meer informatie is te verkrijgen via redactie@0172sport.nl.

Voorbeschouwing FC Oegstgeest – Zevenhoven

0172SPORT, Bakker & De Vos, Linda Hoogendoorn, Rob Straver, Robey's Gym

Bakker & De Vos, nu ook bij Robey’s Gym