0172SPORT, Bakker & De Vos, Linda Hoogendoorn, Rob Straver, Robey's Gym

Bakker & De Vos, nu ook bij Robey’s Gym

Nieuwkoop | Met ingang van de maand mei is er een samenwerking tot stand gekomen tussen Robey’s Gym en Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid. Vanaf woensdag 8 mei zal sportfysiotherapeute Linda Hoogendoorn namens Bakker & De Vos enkele uren in het fitnesscentrum aanwezig zijn om, indien gewenst, cliënten te adviseren en te begeleiden bij het sporten. Uiteraard is ze ook beschikbaar indien behandeling noodzakelijk is.

Rob Straver, eigenaar van Robeys Gym, heeft hiertoe een behandelruimte geschikt gemaakt en Bakker & De Vos heeft deze vervolgens ingericht. In eerste instantie zal Linda Hoogendoorn aanwezig zijn op de woensdagochtend van 10.30 – 12.30 uur en daarmee heeft Robeys Gym weer de beschikking over een fysiotherapeut binnen het centrum, een duidelijke wens van eigenaar Straver.

Het kan natuurlijk voorkomen dat cliënten van het centrum wel advies of behandeling nodig hebben maar op genoemde tijden niet aanwezig kunnen zijn. Zij kunnen dan natuurlijk ook gebruik maken van het gratis sportspreekuur op de dinsdagavond van 18.00 – 19.00 uur bij Bakker & De Vos aan de Vijverhof 1 in Nieuwkoop of contact opnemen en een afspraak maken voor behandeling.

Sportfysiotherapeute Linda Hoogendoorn doet, naast de reguliere behandeling en advisering bij sportblessures , ook o.a. loopanalyses en werkt daarmee ook samen met de trainers van de loopgroepen van Robeys. Indien noodzakelijk kan ze ook de andere specialisten van Bakker & De Vos inschakelen, bijvoorbeeld de Manueel therapeut.

Informatie is aanwezig via brochures maar uiteraard ook op www.bakkerendevos.nl Afspraken kunt u maken via Linda, maar ook per mail via info@bakkerendevos.nl of telefonisch via 0172-575261

Op de foto vlnr: Marjan Goedhart, Rob Straver en Linda Hoogendoorn

Vrijwilligers gezocht, wij zoeken jou!, 0172SPORT

Vrijwilligers gezocht!

Voorbeschouwing Aarlanderveen – Koudekerk