Voorbeschouwing Zondag 2C (Altior)

Langeraar | De Langeraarders zijn hoe dan ook verzekerd van een langer verblijf in de tweede klasse, maar hebben nog wel het wel en wee van Stompwijk’92 in handen. Zij ontvangen de oranje-zwarten in eigen huis en zullen alles op alles zetten om nacompetitie te ontlopen…

Daar onderin is het spannend te noemen. ONA, ESTO en het genoemde Stompwijk’92 trekken alle registers open voor lijfsbehoud. Maar ook bovenin is het ongekend boeiend. Afgezien van TAC’90 (kampioen) en GDA (degradant) is er nog niets beslist zowel bovenin als onderin.

ROAC staat al enige tijd op de tweede stek, maar voelt de hete adem van KDO. Ook HVV en Teylingen en in iets mindere mate DOSR maken ook nog kans. Teylingen en HVV komen tegen elkaar uit en de winnaar van dat treffen zou weleens goede zaken kunnen gaan doen. Maar zelfs dan blijft het afhankelijk van wat er zich op de andere velden afspeelt.

Alle zeven wedstrijden kennen belangen. Voor de een zou het euforisch kunnen aflopen maar de andere vereniging zou weleens in mineur kunnen eindigen. Hoe dan ook: Lekker voor ons als volgers en zo tegen 16.00 uur weten we met zijn allen hoe de vlaggen er voor hangen….

Klik hier voor het programma en de stand

Archieffoto Letty Blanken

0172SPORT, Dirk van den Haak

Dirk van den Haak verruilt Sportief voor Nieuwkoop

Lijdensweg TAVV komt ten einde