Lijdensweg TAVV komt ten einde

Ter Aar | Het al gedegradeerde TAVV moest in de laatste wedstrijd aantreden tegen Soccer Boys. Ook voor de ploeg uit Bleiswijk stond er niets meer op het spel.  

TAVV trad (opnieuw) aan zonder sterkhouders als Lars van der Pijl, Chiel Konings, Donny van der Neut en Yassine El Mariami en dit resulteerde in basisplaatsen voor diverse tweede elftal spelers en A-junior Jordy Hoogervorst.

‘We hebben het een stuk beter gedaan dan vorige week, haha…’

Kevin van Wijk | Middenvelder TAVV

Ten opzichte van vorige week had TAVV wat goed te maken in de laatste competitiewedstrijd. Toen werd er met maar liefst 8-0 verloren van Voorschoten ’97 en volgens Kevin van Wijk was dat een regelrechte schande. De multifunctionele Van Wijk was ditmaal beter te spreken over zijn ploeg. ‘We hebben het een stuk beter gedaan dan vorige week, haha… We hebben ditmaal veel beter weerstand kunnen bieden aan een kwalitatief betere tegenstander. Verder was het “gewoon” de laatste wedstrijd en gaan we ons opmaken voor het volgende seizoen’. De wedstrijd eindigde in een 0-2 eindstand voor de bezoekers. TAVV deed een uur lang goed mee, maar daarna nam Soccer Boys alsnog afstand van de ploeg van Frenk van der Kleij.

Al met al is het voor TAVV een zeer teleurstellend seizoen geweest. De eerste competitiewedstrijd tegen Te Werve werd nog gewonnen, maar daarna volgden negen nederlagen en twee gelijke spelen. TAVV ging derhalve met slechts vijf punten de winterstop in. Na de winterstop kwamen de witte-blauwen aanvankelijk nog goed uit de startblokken, maar na de cruciale nederlaag uit bij DoCoS was het verzet gebroken en snakten de Ter Aarders naar het eind van de competitie.

In Ter Aar kijkt men nu al reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. Op een niveautje lager hoopt men met een herstelde en aangevulde selectie hoge ogen te kunnen gooien.

Bekijk hier de uitslagen en de stand

Opstelling TAVV:
Edwin Pieterse; Björn Valentijn (Nick Verhoog), Luke van Veen (Boris Zornig), Kevin van Wijk, Jesse Modderaar; Mike Keijzer, Stan Smoorenburg, Randy Verwoerd ©, Leon de Lange; Mitch Keijzer, Jordy Hoogervorst (Bas Ouwendijk)

Archieffoto Kees Verhaar

Voorbeschouwing Zondag 2C (Altior)

Snatersen niet blij met vriendengroep Zevenhoven