Voorbeschouwing IJsselmonde – Nicolaas Boys

IJsselmonde | Het zit de groen-zwarten niet bepaald mee als je puur op de uitslagen af gaat. Opnieuw werd er gelijkgespeeld en hierdoor is men in de tussenstand afgezakt naar een nietszeggende achtste plaats. Een plek die geen gevolgen heeft, maar best wel zorgelijk genoemd mag worden.

De verwachtingen waren zó hoog vooraf in deze derde klasse hoog, maar om een of andere duistere reden komt het er maar niet uit. Gelijkspelen staat in deze competitie gelijk aan twee verliespunten en niet aan één winstpunt. Daarvoor duurt deze competitie te kort.

Na deze ronde zijn de twaalf teams over de helft en weet men wat er te repareren valt. Tegenstander IJsselmonde zal zeker geen makkie worden. Met onder meer overwinningen op DIOS, DONK en MSV’19 en remises tegen RKDES en Blijdorp staan zij op de derde plaats. Er is nog niets verloren voor het keurkorps van Kasim, maar wil men nog ergens voor in aanmerking willen komen, dan moeten die drie punten mee naar Nieuwveen. Want anders kan men nu al zich gaan richten op de volgende seizoenen….

Bekijk hier het programma en de stand

Archieffoto Kees Verhaar. Inzet Finn Janmaat met achter hem Sjef de Groot

0172SPORT, Bakker & De Vos, sportfysiotherapie

Sportblessure? Sportfysiotherapie!

Voorbeschouwing GDA – Altior