Vakantie weer voorbij!

Nieuwkoop/Ter Aar | De vakantie is voorbij, de scholen zijn weer begonnen en dat betekent ook dat de FysioSport groepen bij ProMove, bewegen en gezondheid, weer volgens het normale rooster van start gaan.

In de FysioSport groepen staat het veilig en verantwoord bewegen, onder begeleiding van een fysiotherapeut, centraal. Daarnaast is het samen trainen in een kleine groep van tussen de acht en twaalf personen ook erg gezellig. Uit recent onderzoek blijkt zelfs dat lichaamsbeweging uitgevoerd in groepen een positievere invloed heeft op stress, depressieve gevoelens en problemen met emoties dan individuele sportbeoefening.

Er zijn bij ProMove in Nieuwkoop, naast de reguliere FysioSport groepen ook speciale groepen voor senioren, jongeren en mensen met een chronische ziekte. Daarnaast is er een speciale oefengroep in het zwembad, een groep die traint in de Beweegtuin, enkele wandelgroepen en is er de NeuroFitGym, een sportgroep voor mensen met een neurologische aandoening.

De sportgroepen in Ter Aar starten ook weer en natuurlijk geldt dat ook voor de hardloopgroepen van Cora. Aanmelden hiervoor kan direct bij Cora maar uiteraard ook via de contactgegevens van Bakker & De Vos.

Op woensdag 14 september staat van 11:00-15:00 uur ook de fietstest-dag weer op het programma. Tijdens deze dag bestaat er de mogelijkheid om speciale fietsen uit te proberen voor mensen die onzeker zijn op de gewone fiets maar toch graag willen blijven fietsen en bewegen in plaats van over te stappen op een Scootmobiel. Vooraf opgeven hiervoor is gewenst i.v.m. de planning.

Wilt u ook meer bewegen maar twijfelt u nog of het voor u wel geschikt of mogelijk is? Neem dan contact op met ProMove en vraag naar de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een proefles mee te doen.
Bel in Nieuwkoop 0172-575261 of Ter Aar 0172-603195, stuur een mail naar info@promove.nu of een WhatsApp bericht naar 06-57821791. Meer informatie vindt u ook op www.promove.nu.

Nieuwkoopse roeivereniging 50 jaar

NSV’46 eindigt met negen man en verliest op bezoek bij Linschoten