Nieuwkoopse roeivereniging 50 jaar

Nieuwkoop | Op zaterdag 17 september viert de Nieuwkoopse roeivereniging De Meije haar 50-jarig bestaan met een Vlootschouw en een Jubileumfeest.

De vereniging is officieel opgericht op 6 mei 1972 en dat maakt 2022 tot een jubileumjaar met als thema: De Meije 50 jaar jong! In dit kader werd reeds een jubileum roei puzzeltocht georganiseerd op de Nieuwkoopse plassen in mei en in juni een mooie toertocht over de Loosdrechtse Plassen.

Het jubileumjaar wordt op zaterdag 17 september afgesloten met een Vlootschouw. Tijdens de Vlootschouw gaan de leden met zoveel mogelijk boten het water op en varen, vanaf 15 uur, nabij Strand Zomer langs burgemeester Robbert-Jan van Duijn en voorzitter Jan Willem Meertens. Het zal een fraai gezicht zijn om de gehele vloot van de Meije tegelijk op het water te zien. Uiteraard is publiek hierbij van harte welkom bij Strand Zomer of op de wandelsteiger langs het Meijepad.

Na de Vlootschouw keren de boten terug naar de loods en start het jubileumfeest voor de leden, oud-leden en genodigden met hapjes, drankjes en een maaltijd welke wordt verzorgd, en deels gesponsord, door het bekende Nieuwkoopse restaurant de Mandarin en geserveerd vanuit de Foodtruck “De Kleine Boeddha” en een nostalgische IJscokar.

Altior verliest thuis met ruime cijfers van eersteklasser Voorschoten ‘97

Vakantie weer voorbij!