Nieuwe oorwassing voor TAVV

Ter Aar | Net als twee weken terug is TAVV opnieuw tegen een grote zeperd aangelopen. Op eigen veld bleek titelkandidaat UVS een maatje te groot voor de Ter Aarse formatie: 0-5.

Al vroeg in de wedstrijd werd duidelijk dat het voor TAVV wel eens een pijnlijke middag kon gaan worden. Binnen een kwartier keek de ploeg van Frenk van der Kleij al tegen een 0-2 achterstand aan. Het mocht UVS dankbaar zijn dat het daarna wat gas terugnam, er ontstonden zelfs wat kansjes voor TAVV, desondanks werd het vlak voor rust nog 0-3.

In de tweede helft was alleen Donny van der Neut nog een keer gevaarlijk met een afstandsschot, maar verdere kansen kreeg TAVV niet. De bezoekers uit Leiden liepen uiteindelijk uit naar een 0-5 overwinning. Hierdoor blijft UVS in het spoor van koploper Voorschoten ’97, dat verrassend verloor van Valken ’68. Voor TAVV staan er nog vijf wedstrijden op het programma, er moet echter een wonder gebeuren om van de laatste plaats af te komen.

Edwin Pieterse; Björn Valentijn (46. Mitch Keijzer), Lars van der Pijl ©, Jesse Modderaar (80. Boris Zornig), Chiel Konings; Kevin van Wijk, Stan Smoorenburg (75. Bas Ouwerkerk), Donny van der Neut, Randy Verwoerd; Nick Straver, Mike Keijzer