Uitzending “Aanvallen & Verdedigen” 26 oktober

Ter Aar | Aanstaande zaterdag 26 oktober vanaf 14.00 uur is er weer een nieuwe uitzending van het programma Aanvallen & Verdedigen op RTV Hollands Midden. Het vaste presentatieduo zit ditmaal van elkaar gescheiden op de velden binnen de gemeente. Er is aandacht voor de derde klasse A en vierde klasse B van het district West 2.

De presentatie, techniek en muzieksamenstelling ligt in handen van Adrie van Lith. Ed van Vliet doet verslag van de wedstrijd Sportief-Woerden, Theo Leliveld volgt de verrichtingen bij Aarlanderveen-Be Fair en André van der Voort praat de luisteraars bij over de wedstrijd TAVV-Gouda.

Daarnaast zijn er de wedstrijden van Nieuwkoop, NSV’46 en Zevenhoven, die in deze uitzending eveneens de aandacht krijgen. Vanuit de studio worden de actualiteiten nauwlettend in de gaten gehouden.

RTV Hollands Midden is te beluisteren via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal). Uiteraard is ook alles te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl.

Archieffoto Kees Verhaar

Voorbeschouwingen zondagvoetbal 2C en 3A

Ook Rietveld verlengt bij Noordwijk