Tweede editie Beach Soccer en Beachvolleybaltoernooi Café de Klinker

Noorden | Vanwege het grote succes van afgelopen editie zal er ook deze zomer weer een Beach Soccer- en Beachvolleybaltoernooi worden gehouden bij Café de Klinker. Het zeer zomers aangeklede evenement zal worden gehouden in het eerste weekend van de bouwvak; van vrijdag 26 juli tot met zondag 28 juli. Op vrijdag en zaterdag zullen de poulewedstrijden worden gespeeld en zondag 28 juli is de ‘finaledag’.

De Beach Soccer-trofee zal worden verdedigd door ‘Team Arrogant’ dat onder de bezielende leiding staat van teamcaptain Joey Balvert. Op het volleybalveld zal ‘Team Tjeert’ van captain Jorn de Jong er waarschijnlijk alles aan doen hun titel te prolongeren.

De voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang en het beloofd ook dit jaar weer een groot spektakel te worden. Zo zal er op de vrijdag en zaterdag ná de wedstrijden een groot feest losbarsten in en rondom ons café met verschillende DJ’s, en zal de finaledag worden afgesloten met een spetterend live-optreden.

Dus hou je van een goed feestje, lekker weer, klein beetje zand tussen de teentjes, Corona’s, Jills, een koud biertje en natuurlijk voetbal of volleybal? Geef je dan nu op! De inschrijving is inmiddels geopend. Je hebt een team nodig van minimaal vijf spelers om mee te doen.

Download hier het inschrijfformulier om deel te nemen aan het Beach Soccer-toernooi en hier die voor het volleybaltoernooi. Inschrijven kan per WhatsApp. Stuur dan alle benodigde gegevens in een appje naar 06-317 747 27. Tevens kun je aan de bar een inschrijfformulier krijgen en direct invullen.

Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 19 juli…

Koeten Toernooi

Mooie start 32e Koeten Toernooi LTV Noorden

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Vrouwenvoetbal