Koeten Toernooi

Mooie start 32e Koeten Toernooi LTV Noorden

Op zaterdag 22 juni is om 10.00 uur onder een stralende zon het 32e Koeten Toernooi van LTV Noorden van start gegaan met maar liefst driehonderdtwintig deelnemers. Een lekker zonnige dag met mooie partijen om bij te kijken waarbij naarmate de dag vorderde het op Sportpark de Koet op het terras en de tribunes dan ook steeds drukker werd. Alle ingrediënten voor een succesvol Koeten Toernooi zijn dan ook aanwezig, goed weer, goede banen, koffie en een drankje op zijn tijd en ook nog eens lekker eten. Negen dagen lang staat Noorden weer volop in het teken van het Koeten Toernooi.

Alle spelers krijgen binnenkomst weer een Koeten Toernooi-gadget in de vorm van een zonnebril. Het toernooi staat in de regio goed aangeschreven door de gezelligheid, sportiviteit en uitstekende organisatie. Gedurende de dag zijn alle partijen keurig op planning de baan op gegaan. Partijen met ook al gelijk de nodige driesetters waarbij tot het eind aan toe werd gestreden om door te gaan naar de volgende ronde.

Maandag gaat het 50+ toernooi om 09.30 uur van start met maar liefst ruim negentig deelnemers. Ook hierbij is het een volle bak waarbij het dagtoernooi soepel zal overlopen in het avondtoernooi waarvoor de eerste partijen strak om 18.00 uur gepland staan. Op vrijdag zullen van het 50+ toernooi de finales worden gespeeld voor de Koeten-eer en natuurlijk zal er op deze dag weer een gratis lunch worden aangeboden aan alle deelnemers.

Na de prijsuitreiking van het 50+ toernooi rolt het toernooi door naar de kwartfinales van het avondtoernooi waarbij er die avond ook nog eens ‘Ein Koeten Fest’ met DJ Menzoo is. Zaterdag zijn er maar liefst zo’n dertig halve finales en poulewedstrijden en dan zal op de negende dag van het Koeten Toernooi, zondag 30 juni in de finales gestreden gaan worden om de Koeten-eer.

Kortom meer dan genoeg reden om elke dag op Sportpark de Koet van LTV Noorden te komen. Iedereen is dan ook meer dan welkom.

WaterSport Vereniging Langeraar, 0172SPORT

Weinig wind maar volop zon voor zeilers in Langeraar

Tweede editie Beach Soccer en Beachvolleybaltoernooi Café de Klinker