Ter Hoeve verlengt bij Zevenhoven: “Blij om langer door te gaan met deze hechte groep”

Zevenhoven | Gisteravond hebben de technische commissie van SV Zevenhoven en hoofdtrainer Danny ter Hoeve een akkoord bereikt om de samenwerking met elkaar te verlengen. Hierdoor zal de beginnend oefenmeester – zoals verwacht – ook in het seizoen 2023-2024 voor de groep staan.

“Zowel vanuit de spelersgroep als vanuit het bestuur en de TC is er unaniem aangegeven om langer met Danny door te gaan. Iedereen is heel positief over wat er tot nu toe is neergezet en daarnaast ligt Danny ook goed in de groep en binnen de vereniging. Hij past bij de club en we zijn dan ook blij om de samenwerking te verlengen”, aldus René Bon namens de technische commissie.

“Zevenhoven is een warme club waar de mensen echt leven voor de club”

Ter Hoeve over de club Zevenhoven

Ook Ter Hoeve is blij dat de samenwerking wordt verlengd. “Ik mag hier werken met een mooie en hechte groep. We zijn een bepaalde weg ingeslagen en hopen tot het eind van het seizoen om het kampioenschap mee te doen. Zevenhoven is een warme club waar de mensen echt leven voor de club. Ik rij elke week met plezier drie keer in de week een uur ernaartoe.”

Momenteel staat Ter Hoeve, waar hij dus aan zijn eerste jaar bezig is, met Zevenhoven op een tweede plaats op slechts twee punten van koploper BSC ’68.

Archieffoto Gerard Haak

René Ras keert na 10 jaar terug bij Nicolaas Boys

Voorbeschouwing S.V. Utrecht United – Sportief