TAVV verliest op bezoek bij Alphia

Ter Aar | Het reeds gedegradeerde TAVV is op bezoek bij Alphia tegen zijn zeventiende seizoensnederlaag aangelopen. Alphia is door de 2-0 overwinning gestegen naar de veilige achtste plaats.

Na twee minuten kreeg Donny van der Neut een grote kans om de score te openen, maar net als vaker dit seizoen kreeg hij de bal er niet in. Alphia was daarna de betere ploeg en kwam tien minuten voor rust verdiend aan de leiding. Direct daarna had het ook nog 2-0 kunnen worden, maar dit bleef de ploeg van Dennis Tijssen bespaard.

Direct na rust kreeg Eric van der Hout een goede kans op de gelijkmaker, maar doelman Boas Vet redde op het schot van de spits. Niet veel later was het aan de andere kant wel raak. Daarna vond de thuisploeg het wel welletjes en TAVV kon in het restant van de wedstrijd geen vuist meer maken. Hierdoor gebeurde er in het laatste half uur nauwelijks meer iets en moest TAVV het doen met een nieuwe nederlaag.

In de laatste twee competitiewedstrijden komt FC Aalsmeer nog op bezoek op Sportpark Aardam West en gaat het ook nog op bezoek bij RCL.

Rodney Pater; Bjorn Valentijn, Sebas van der Voorn (Kevin van Broekhoven), Roel Vogel, Yannick Otto ©, Chiel Konings; Dorus Boddeke (Ahmed Sharief), Kevin van Wijk, Youri Looyestijn (Stan van Smoorenburg); Donny van der Neut, Eric van der Hout (Yassine El Mariami)