TAVV promoveert niet en blijft bij Aarlanderveen en Nieuwkoop

Ter Aar | Een maand geleden diende TAVV bij de KNVB een verzoek voor promotie in. Vandaag heeft men vanuit Zeist bericht gehad en daarbij heeft men te horen gekregen dat dit verzoek niet wordt ingewilligd. Hierdoor blijft de Ter Aarders aankomend seizoen in de derde klasse A actief, waarin onder andere Aarlanderveen en Nieuwkoop de tegenstanders zijn.

TAVV had deze promotieaanvraag ingediend, nadat de KNVB de mogelijkheid aan clubs had gegeven om een promotieaanvraag in te dienen doordat er een aantal plaatsen in hogere klasses vrij zouden komen. Op basis van de ranglijst en gesprekken met de spelers- en begeleidingsstaf besloot de club om van deze mogelijkheid gebruik te maken, daarbij plaatste men echter één kanttekening, TAVV wilde alleen in de tweede klasse C geplaatst worden. Vanmorgen kwam het bericht dat men hierin niet wordt ingedeeld en dat CION of anders Oud-Beijerland deze plek mag innemen.

‘We vinden het jammer, maar er is geen man overboord. We hadden sportief gezien graag in de tweede klasse uitgekomen uiteraard. We weten nu in ieder geval waar we aan toe zijn en het voordeel is dat we volgend seizoen weer paar mooie streekderby’s gaan spelen’, aldus Chiel Scholte namens de technische commissie.

Archieffoto Kees Verhaar

Zevenhoven Vrouwen zoeken keepster en speelsters

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Het bloed kruipt…