TAVV dient verzoek in voor promotie, Van der Kleij trainer ARC 2

Ter Aar | Afgelopen week heeft TAVV bij de KNVB een verzoek voor promotie ingediend. Na het beëindigen van alle competities heeft de KNVB besloten dat alle clubs een verzoek tot promotie of degradatie mogen indienen. Al deze verzoeken zullen vervolgens behandeld en beoordeeld worden.

Chiel Scholte namens de technische commissie van de Ter Aarders over deze keuze: ‘Nadat het bericht naar buiten kwam dat clubs die interesse hadden alsnog promotie konden aanvragen, hebben wij dit als TC direct intern besproken met de staf en spelersgroep. Dit heeft ons doen besluiten om een officieel verzoek bij de KNVB in te dienen voor promotie in het nieuwe seizoen. Wel hebben we daarbij aangegeven dat het voor TAVV alleen interessant is als we vervolgens uitkomen in de voor ons bekende tweede klasse C. Dit is namelijk in onze eigen regio, een promotie naar een andere regio of West I zien wij vanuit sportief en financieel oogpunt niet zitten. Mocht de stap naar 2C niet haalbaar zijn, blijft TAVV wat ons betreft in de huidige klasse spelen.’

Frenk van der Kleij – de trainer die met de titel afscheid hoopte te nemen – heeft in ARC 2 een nieuwe club gevonden. ‘Met TAVV hebben we wel eens tegen ARC 2 gespeeld en toen heb ik gezien dat er jonge en talentvolle spelers rondlopen. Ik wil graag met deze jonge jongens gaan werken om ze vervolgens de stap naar het eerste elftal te laten maken. Dat lijkt me mooi om te doen. Ook heb ik aan de gesprekken met ARC een goed gevoel overgehouden’, aldus de Haagse oefenmeester.

Van der Kleij wordt bij TAVV volgend seizoen opgevolgd Dennis Tijssen. Tijssen bewandeld de omgekeerde weg van Van der Kleij en gaat juist van ARC naar TAVV. Bij ARC stond Tijssen overigens aan het roer van de Onder 19.

Archieffoto Kees Verhaar

Nouwens naar Aarlanderveen, Voorn keert terug bij FC Boshuizen

Theoretisch Gesproken, Theo Leliveld, Column, 0172SPORT

Zevenhoven