TAVV met miniem verschil onderuit tegen Foreholte

Voorhout | TAVV heeft de uitwedstrijd tegen Foreholte met 1-0 verloren. Het enige doelpunt viel tien minuten voor rust uit een afstandsschot.

Invaller Sebas van der Voorn vond het een matige matige wedstrijd. “In mijn ogen was het een wedstrijd die geen winnaar verdiende. Het was moeilijk voetballen op het snelle veld. We kwamen voor rust op een 1-0 achterstand voor een fout van Yassine El Mariami, die de bal op de zestienmeter panklaar legde voor een speler van Foreholte, welke de bal mijn linkerbeen hard in het doel schoot. Verder zijn er wat kleine kansjes over en weer geweest, maar deze wedstrijd had echt een gelijkspel verdiend.”

Foreholte is door de overwinning de top-3 binnen gestormt en TAVV is door het gelijkspel van RVC ’33 weer hekkensluiter. Volgende week komt DONK in Ter Aar op bezoek.

Opstelling TAVV:
Rodney Pater; Dorus Boddeke, Bjorn Valentijn, Roel Vogel, Yannick Otto © (Yoeri Looyestijn), Chiel Konings; Mike Keijzer (Sebas van der Voorn), Kevin van Broekhoven (Stan van Smoorenburg), Yassine El Mariami (Ahmed Sharief); Donny van der Neut, Eric van der Hout (Sem van der Hoorn)

Bekijk hier de uitslagen en de stand

Archieffoto Kees Verhaar

Aarlanderveen rekent af met concurrent Blauw-Zwart

Nieuwkoop simpel langs DWO en blijft in spoor Aarlanderveen