TAVV kan winst op ASC geen goed vervolg geven

Oudewater | Een week na de thuisoverwinning op ASC ging TAVV vol goede moed richting Oudewater om daar tegen de plaatselijke FC aan te treden.

De thuisploeg had vier nederlagen op rij geleden en was er vanzelfsprekend op gebrand om ditmaal weer eens drie punten te pakken. De manschappen van Dennis Tijssen besefte dan ook maar al te goed dat het een lastige wedstrijd zou worden.

Over de gehele wedstrijd gezien hadden beide ploegen evenveel kansen, al waren dit er in zijn totaliteit vrij weinig. Het lastige bespeelbare natuurgrasveld speelde daarin ook wel een rol, wat het voetbal niet ten goede kwam.

In de tweede helft kopte een speler van Oudewater uit een corner de 1-0 binnen, waardoor TAVV in de achtervolging moest. Na deze openingstreffer kreeg men wel enkele mogelijkheden om de gelijkmaker te produceren, alleen viel deze uiteindelijk aan de andere kant toen Oudewater een penalty kreeg waardoor het 2-0 werd.

Sebas van der Voorn vond na afloop dat de thuisploeg wel de verdiende winnaar was. “Ik denk dat Oudewater gezien de tweede helft terecht heeft gewonnen. Volgende week staat Kagia op het programma en zullen we er weer alles aan doen om de drie punten pakken.”

Rodney Pater; Kevin van Wijk, Sebas van der Voorn, Roel Vogel (Yoeri Bakker), Bjorn Valentijn; Dorus Boddeke (Sem van der Hoorn), Stan van Smoorenburg (Yannick Otto), Mike Keijzer, Yassine El Mariami (Ahmed Sharief); Donny van der Neut, Eric van der Hout