Aarlanderveen maakt geen fout bij SCW

Rijsenhout | Op bezoek bij SCW boekte Aarlanderveen uiteindelijk een dik verdiende overwinning. Gemakkelijk kwam deze zege echter niet tot stand.

“We begonnen wel uitstekend en kwamen binnen tien minuten dan ook met 0-1 voor. Een bal achter de verdediging werd door Killian Bouwhuis over de uitlopende keeper heen gelobt. Daarna hadden we ook het veldoverwicht maar vergaten we onszelf te belonen. Na ruim twintig was de eerste poging van SCW op ons doel ook direct raak. Een bal achter de verdediging viel precies goed voor de spits die de bal langs Sven Koelewijn binnen tikte. Vlak voor rust kregen we nog twee goede mogelijkheden maar een schot van Davey Grimmelius werd nog knap gepareerd en een schot van Robin van der Pijl ging voorlangs”, aldus Aarlanderveen trainer Sander van Dijk.

“Na de rust beloonden we onszelf gelukkig wel. Eerst werd een vrije trap van Steven van der Pijl bij de tweede paal door Thom Nouwens hard langs de keeper geschoten. De 1-3 was een vrije trap van Nouwens die in de rebound voor Sallem Chemlali viel en die daarbij makkelijk kon afronden.”

Door deze overwinning blijft Aarlanderveen samen met Nieuwkoop aan kop staan. Volgende week krijgt men Sporting Leiden op bezoek op het Polderpark.

Opstelling Aarlanderveen:
Sven Koelewijn; Bram Egberts, Robbie Nagtegaal, Steven van der Pijl, Ramon Aronius; Davey Grimmelius, Alessio van der Straaten, Thom Nouwens; Robin van der Pijl (80. Jorn Poelwijk), Killian Bouwhuis, Sallem Chemlali

Bekijk hier de uitslagen en de stand

Foto: Leiden Amateurvoetbal

TAVV kan winst op ASC geen goed vervolg geven

0172SPORT, Nieuwkoop - Van Nispen

Nieuwkoop herovert koppositie na monsterzege op Van Nispen