TAVV in slotfase langs Altior in bekerconfrontatie

Langeraar | Twee weken geleden namen beide ploegen het al tegen elkaar op in de “kermiswedstrijd”, wat tevens hun openingsduel voor de 0172SPORT-CUP was. Maar ook in de beker waren TAVV en Altior dit jaar aan elkaar gekoppeld.

Ditmaal werd de wedstrijd in Ter Aar afgewerkt en binnen het half uur leek TAVV de wedstrijd al te beslissen door treffers van Eric van der Hout en Sebas van der Voorn. Na de rust kwam Altior toch weer langszij via Luuk den Haan en Tim Heikoop, ondanks dat de thuisploeg duidelijk de betere partij was. Van der Hout zorgde ervoor dat TAVV opnieuw aan de leiding kwam, maar centrale verdediger Tom van Vliet werkte in de slotfase vanuit een corner de gelijkmaker binnen en leek daarmee voor te sorteren op een puntendeling. Toch ging TAVV er alsnog met de overwinning vandoor toen Yassine El Mariami in de blessuretijd voor de 4-3 aantekende.

‘Het was wederom een spannende pot, maar dit keer wisten we helaas net niet te winnen. De eerste helft was het van onze kant echt slappe hap en gaan we terecht rusten met een 2-0 achterstand. Na de rust was er eindelijk wat meer pit bij ons. We konden TAVV onder druk zetten en dit spel resulteerde in de doelpunten van Luuk en Tim. Vijf minuten voor tijd leek het of we alsnog met een resultaat Ter Aar konden verlaten toen Tom uit een corner de 3-3 binnen kopte, maar helaas viel de bal in de laatste minuut nog eenmaal goed voor hun’, aldus Altior doelverdediger Jeroen Sassen.