TAVV en Kagia schieten niets op met gelijkspel

Lisserbroek | Kagia en TAVV wisten vooraf wat het te doen stond. Met slechts één punt uit vijf wedstrijden deelden ze de rode lantaarn en met de verzwaarde degradatieregeling in het achterhoofd wisten ze beiden dat er gewonnen moest worden. Met het doelpuntloze gelijkspel schoten beide ploegen dan ook weinig op.

“Het was een redelijk open wedstrijd. In de eerste helft kregen wij een paar goede mogelijkheden, maar deze gingen er – zoals wel vaker – niet in. Kagia werd via de counter wel een paar keer gevaarlijk, maar echte kansen kregen ze niet. In de tweede helft was het spelbeeld eigenlijk andersom. Kagia kreeg nu een paar goede kansen om te scoren, maar ook zij maakten ze niet. En wij creëerden na de rust eigenlijk niets meer”, aldus aanvoerder Lars van der Pijl.

“Aan onze kant was het vooral op de helft van de tegenstander te slordig. Het veld in Lisserbroek was hard en snel, en daar hadden een aantal jongen toch behoorlijk last van. Al met al was het een terechte uitslag, maar eigenlijk hebben we er helemaal niks aan.” En daarmee slaat de aanvoerder de spijker op z’n kop, want de achterstand op de nummer twaalf blijft vier punten. De achterstand op de veilige achtste plaats bedraagt ondertussen zes punten. Wel blijkt het in de tweede klasse D erg dicht bij elkaar te liggen en is het wachten tot het kwartje de goede kant op valt.

Opstelling TAVV:
Rick Zweers; Kevin van Wijk, Lars van der Pijl ©, Sebas van der Voorn, Chiel Konings; Bjorn Valentijn (Yassine El Mariami), Roel Vogel (Yoeri Bakker), Donny van der Neut (Ahmed Sharief), Randy Verwoerd; Dorus Boddeke (Stan van Smoorenburg), Eric van der Hout

Foto: Leiden Amateurvoetbal

Aarlanderveen wint ruim van Sporting Leiden

Zevenhoven laat dure punten liggen tegen Hazerswoudse Boys