Nouwens naar Aarlanderveen, Voorn keert terug bij FC Boshuizen

Aarlanderveen | Na de komst van Killian Bouwhuis, Brian Bor en Steven van der Pijl, heeft Aarlanderveen opnieuw twee nieuwe spelers voor het aankomende seizoen weten te strikken. Thom Nouwens verruilt het zwart en rood van ARC voor het wit en groen van Aarlanderveen. Tevens komt Esli Westmaas over van Rohda ’76.

Nouwens is geen onbekende in onze gemeente, aangezien de technisch begaafde middenvelder twee seizoenen voor Nieuwkoop heeft gevoetbald in de toenmalige zondag tweede klasse. Daarna maakte de inmiddels achtentwintigjarige middenvelder de overstap naar Alphense Boys. Afgelopen zomer koos hij na vijf seizoenen Alphense Boys voor een overstap naar buurman ARC, maar daar zal hij na één seizoen alweer vertrekken. Voor de ploeg van Gerald van der Klok is de komst van Nouwens echter een kwaliteitsimpuls van jewelste.

Behalve Nouwens heeft ook Esli Westmaas voor een overstap naar Aarlanderveen gekozen. De negenentwintigjarige middenvelder zal de nieuwe club van Arjen Linstra (Rohda ’76) dus verruilen voor de oude club van Linstra.

Tegenover de komst van deze vijf spelers, staat ook het vertrek van een aantal voetballers. Van Mike Busse was al bekend dat hij naar ARC zou vertrekken en inmiddels is bekend geworden dat Reau Waandels bij DoCoS aan de slag gaat. Van Aziz El Bouazatti en Fahri Margoum is hun nieuwe club nog altijd niet bekend. Inmiddels is van nog een aantal spelers bekend geworden dat zij zullen vertrekken. Denylson Voorn keert na een uitstap van één seizoen terug bij FC Boshuizen. Tweede doelman Sven Koelewijn maakt de overstap naar Alphense Boys zaterdag. Glenn Geerlings en Url Correa zullen er beide mee stoppen. Ook de razendsnelle buitenspeler Lekan Adekanye zal ‘De Trots van de Polder’ verlaten.

Archieffoto Ed Nagtegaal, inzet Denylson Voorn

Train(st)er gezocht voor Waterlanders Dames 1 (Promotieklasse)

TAVV dient verzoek in voor promotie, Van der Kleij trainer ARC 2