Swart en Snatersen verlengen contract

Noorden/Zevenhoven | Robert Swart zal ook volgend seizoen voor de groep staan bij NSV’46. In het jubileumjaar van de club – NSV bestaat op 6 mei 75 jaar – is het de technische commissie gelukt om het contract met de hoofdtrainer met een jaar te verlengen. Ook jeugdtrainer Arie van der Laan zal een jaar langer aanblijven.

Swart is momenteel aan zijn eerste seizoen bezig bij NSV’46. Vorig seizoen was hij nog assistent-trainer van Chris Snatersen bij Zevenhoven. Ook Snatersen heeft zijn contract met een jaar verlengd en zal in het seizoen 2021-2022 aan zijn vijfde seizoen bij Zevenhoven beginnen.

‘Voor mezelf is dit niet meer dan logisch, we zijn dit jaar weinig bij elkaar geweest dus als ik niet zou willen verlengen dan had het vanaf de vorige contractverlenging al twijfelachtig moeten zijn. Dit was absoluut niet aan de orde. Gelukkig staat de spelersraad en de technische commissie hier exact hetzelfde in en hebben zij geen geluiden ontvangen dat de chemie eventueel verdwenen zou zijn. Het mooiste was dat de spelersraad heel duidelijk uitsprak dat ze de beloning voor alle jaren hard werken willen behalen met de huidige staf, hopelijk volgt die beloning in de vorm van een prijs’, aldus Snatersen. Ook de rest van de technische staf van Zevenhoven heeft te kennen gegeven nog minimaal een jaar door te gaan.

Foto Arjan de Jong (op de foto: Arie van der Laan en Robert Swart)

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Taalverrijking

Arjan van der Laan, Altior, 0172SPORT

Arjan van der Laan en Altior zetten samenwerking voort