Startersgroep hardlopen Ter Aar

Nieuwkoop/Ter Aar | Al langere tijd van plan om te gaan hardlopen? Dan is dit is hét moment om dit verantwoord op te pakken in de nieuwe startersgroep van Bakker & De Vos.

Op donderdag 3 maart om 20.45 uur start Cora Broer, hardlooptrainer bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, in Ter Aar weer met een nieuwe groep voor beginnende hardlopers. Deze groep traint op de donderdagavond gedurende drie maanden met als doel het volbrengen van een duurloop van 5 kilometer in een tijd van rond de dertig minuten. De groep start vanaf het nieuwe Gezondheidscentrum “De Aar” aan de Aardamseweg 73 in Ter Aar.

Voor de beginnende hardloper is deze loopgroep een ideale manier om onder professionele begeleiding te beginnen met hardlopen. Schoenen aan en hardlopen maar, makkelijker kan het niet… Een ideale manier voor jou om met een aantal gelijkgestemden de uitdaging aan te gaan: het hardlopen oppakken en werken aan je looptechniek en conditie!

En, bijkomend voordeel, na afloop van deze hardlooptraining bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar één van de vaste hardloopgroepen van het Centrum. Al met al dé manier om de hardloop-draad op te pakken en die nooit meer los te laten.

Aanmelden voor de startersgroep kan via de receptie van Bakker & De Vos 0172-575261/603195, stuurt een mail naar info@bakkerendevos.nl of een berichtje via WhatsApp naar 06 578 217 91. Wil je eerst meer informatie? Bel dan even met Cora via telefoonnummer 06 477 087 43

Waterlanders Heren 1 wint thuis overtuigend met 4-0

Altior is storm, regen én EMM’21 de baas