Speeldagenkalender seizoen 2019-2020 bekendgemaakt, 31 augustus 0172SPORT-CUP

Zeist | Gisteren heeft de KNVB de speeldagenkalenders voor het amateurvoetbal voor het seizoen 2019-2020 bekend gemaakt. Net als in de voorgaande twee seizoenen staan de eerste bekerwedstrijden na de zomervakantie op het programma en start de competitie eind september.

Voor de ploegen uit de gemeente Nieuwkoop betekent dit dat het seizoen officieel wordt afgetrapt in het weekend van 31 augustus-1 september, echter zal dan de 0172SPORT-CUP (voorheen RTV Lokaal Bokaal, meer informatie hierover volgt later) plaatsvinden bij NSV’46. Momenteel wordt er met de clubs en de KNVB aan een oplossing gewerkt om de eerste bekerwedstrijden te verplaatsen, zodat de eerste bekerwedstrijden voor ‘onze clubs’ op een ander moment van start gaan.
De eerste competitiewedstrijden worden in het weekend van 21-22 september afgewerkt.

De belangrijkste wijzigingen voor het seizoen 2019-2020 zijn voor teams uit de B-categorie. Zo worden er vrije weekend gehouden tijdens de voorjaars- en meivakantie. Hierdoor zal er wel een kortere winterstop plaatsvinden, maar met Pasen en Pinksteren zijn daarentegen ook vrije weekenden. Op 13 juni 2020 zal er tevens een Nationale Voetbaldag plaatsvinden, een dag die volledig in het teken van voetbal zal staan. De invulling daarvan wordt later dit jaar bekend.

Bekijk hier de speeldagenkalender voor West II (seizoen 2019-2020).

vv Sportief, Florian Nieuwkoop, Tosca Wens, 0172SPORT

Resterende vier minuten levert niks op voor Sportief

De Sportverkiezing Nieuwkoop, 0172SPORT, Sporttalenten

De Sportverkiezing Nieuwkoop: De sporttalenten