vv Sportief, Florian Nieuwkoop, Tosca Wens, 0172SPORT

Resterende vier minuten levert niks op voor Sportief

Driebruggen | Op dinsdagavond 26 februari is het restant van de wedstrijd WDS-Sportief uitgespeeld. Er diende nog vier minuten uitgespeeld te worden van de eerdere ontmoeting half december. De KNVB stuurde voor deze korte ontmoeting een scheidsrechter uit Vlaardingen, die dus voor vier minuten ruim negentig kilometer moest overbruggen. Een wijziging in de stand kwam er echter niet meer: 3-2.

Sportief speelde alles of niks, en het werd het laatste. Cor Stoof stuurde zijn mannen uiterst offensief in een soort van 2-2-5 systeem de weide in. Beide teams waren éénmaal dichtbij een doelpunt. Eerst was het Sportief-aanvaller Dirk van den Haak die een afgeslagen corner in één keer op de pantoffel nam en zijn inzet rakelings langs de paal zag vliegen. Uit een niet uit te blijven tegenstoot creëerde ook WDS een levensgrote kans maar Michael Vijfhuizen was in een persoonlijk duel met een Driebrugse aanvaller de sterkste.
Door deze uitslag klimt WDS naar de tweede plaats achter koploper Gouda. Voor Sportief betekent dit resultaat geen wijziging op de ranglijst.

Na de vier verplichte minuten maakten de clubs maar gebruik van de situatie en werd er nog een oefenwedstrijd afgewerkt. Deze eindigde wederom in een 3-2 overwinning voor de thuisclub.