SCPB’22 heeft weinig moeite met matig Altior

Langeraar | Het is Altior niet gelukt om de winstpartij van afgelopen weekend een passend vervolg te geven. Op het eigen natte en koude sportcomplex werd al snel duidelijk dat tegenstander SCPB’22 uit Badhoevedorp een maatje te groot was.

De bezoekers begonnen sterk en al vroeg wist het de thuisploeg terug te dringen en onder druk te zetten. Altior zelf speelde slordig en maakte tussen de twintigste en vijfentwintigste minuut kennis met spits Bas Pel die in zijn eentje het duel middels een snelle hattrick vroegtijdig besliste.
Altior zette hier tot aan de thee niks tegenover waardoor er met een 0-3 stand de warmte van de kleedkamer werd opgezocht.

Binnen vijf minuten na de hervatting ging de Altior-verdediging weer in de fout. Nu was het Tom van Vliet die een vrije schop op eigen helft zo maar in de voeten van een tegenstander speelde en vervolgens moest toezien hoe opnieuw Pel in stelling werd gebracht. De spits faalde wederom niet en liet zo zijn vierde doelpunt van de dag liet noteren.
De thuisploeg was geknakt en mocht doelman Jeroen Sassen dankbaar zijn dat de bezoekers niet nóg verder uitliepen.

De laatste goal van de middag viel aan de andere kant en daarmee redde Altior nog enigszins de eer. Na goed doorzetten van Rick Keijzer belande de bal bij Eray Bozkurt die de bal laag onder de uitkomende doelman schoof en de eindstand op 1-4 bepaalde.

Doordat concurrent Soest wist te winnen van KDO zakte Altior ook nog eens naar de voorlaatste plaats en kroop het in de staart allemaal nog dichter naar elkaar toe. Hierdoor is er bij lange na nog niks gespeeld maar zijn de zorgen er niet minder om.

Jeroen Sassen; Sven de Regt (Thijs Koopman), Tom van Vliet (Sebastiaan van Veen), Rody Blommestein (Mike van Tol), Stijn van der Meer; Eray Bozkurt, Stan Janssen, Tom van der Weijden © (Sem van den Berg), Reber Taha; Tim Heikoop, Rick Keijzer

Bron en foto: Nico van Smoorenburg