Strooplikkertoernooi, Langeraar, 0172SPORT, Tennis

Schrijf je nu in voor het 36e Strooplikkertoernooi

Langeraar | Tennisvereniging Langeraar organiseert ook dit jaar weer het welbekende Strooplikkertoernooi. Van zaterdag 29 juni t/m zondag 7 juli vindt de 36e editie plaats van het gezelligste tennistoernooi van de regio en u kunt daar bij zijn! De inschrijving loopt tot 17 juni.  

Net als voorgaande jaren spelen we de enkelpartijen in het 18+ toernooi op actuele rating en wordt het 50+ toernooi overdags in poules gespeeld. Wederom zijn er dit jaar tijdens het 50+ toernooi gezellige activiteiten. Zo zal er een gezellige middag georganiseerd worden op dinsdag, woensdag en donderdag met het thema ‘zomerspektakel’ en happy hour van 16:00-17:00 uur met zomerse hapjes.

Bandana Sports verzorgt na eerdere succesvolle jaren ook deze editie een tennisclinic op 29 juni om 16:00 uur. Anders dan vorig jaar is de clinic verplaatst naar het voorweekend. ‘Een opwarmertje’  voor een week toptennis. U kunt hierbij vrijblijvend, ongeacht uw speelsterkte, nog even de puntjes op de i zetten voordat het echte werk begint. U kunt zich via de mail, of bij een van de commissieleden op de dag zelf, aanmelden.

Naast mooi tennisspel kunt u dagelijks genieten van een heerlijke maaltijd. Elke dag staat er een enthousiaste kookploeg voor u klaar met een menu om uw vingers bij af te likken. Voorafgaand aan het toernooi is dit menu te vinden op www.strooplikkertoernooi.com. Vrijdagavond gaan de voetjes van de vloer op de feestavond met als thema; ‘Wit of zwart, strooplikker in je hart’. Die avond is het verzoek om uitsluitend in zwarte of witte kleding te tennissen, combineren mag natuurlijk ook. Kom je naar de gezellige feestavond dan verzoeken we u om zich ook in het zwart of wit uit te dossen. Om de toernooiweek op een feestelijke manier af te sluiten is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze zeer rijkelijke brunch op zondagochtend om 11:00 uur!

Sportieve prestaties en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel, u komt toch ook?!  

Aarlanden open 50+ dubbeltoernooi

0172SPORT, Waterlanders, Straatvolleybaltoernooi

Schrijf je nu in voor het Straatvolleybaltoernooi