Profiteer van de 0172SPORT & Slaapactie!

Door een bijzondere samenwerking tussen 0172SPORT en slaapspeciaalzaak ‘Passie voor Slapen’ uit Alphen aan den Rijn kunt u als volger van onze site profiteren van een unieke kortingsactie!

Sporten en goed slapen gaan hand in hand
Kees Goddrie, inmiddels al vijfentwintig jaar eigenaar van Passie voor Slapen, ligt de samenwerking graag toe. ‘Joop Zoetemelk riep het jaren geleden al; “De Tour win je in bed!” En daar is natuurlijk geen woord aan gelogen. Wanneer sporten en slapen goed samen gaan bevorderd dit de prestaties, dat is algemeen bekend. Maar wanneer slaap je goed, welk matras, kussen of bed past het best bij jou? Dat is nou precies onze tak van sport! Dagelijks adviseren wij met veel plezier en vooral veel kennis onze klanten over “goed slapen”, want onze missie is en blijft “Passie voor Slapen” voor iedere bezoeker.

‘Welk matras, kussen of bed past het best bij jou? Dat is nou precies onze tak van sport!’

Kees Goddrie | Eigenaar Passie voor Slapen

Hoe profiteer je?
Was je al toe aan een nieuw kussen of lig je eigenlijk al veel te lang op hetzelfde matras dat zijn beste tijd nu echt wel gehad heeft? Dit is hét moment daar iets aan te doen. Wanneer je via onderstaande link een afspraak maakt en een foto laat zien in de showroom van dit artikel of onze banner ontvang je maar liefst 15% korting! En niet alleen op een hoofdkussen, maar 15% op de GEHELE COLLECTIE! Ga ook beter presteren op het sportveld en pak nu uw kans! Scoor een afspraak via deze link.

Een bed kopen doe je niet zomaar. Laat je dus goed informeren – een bed koop je namelijk maar eens in de tien jaar!

Voorbeschouwing op de andere wedstrijden in speelronde 4

Efficiënt DWO bezorgt Aarlanderveen nieuwe nederlaag