Ongeslagen reeks TAVV komt ten einde na totale offday

Waddinxveen | Waar TAVV met een goed gevoel naar de nacompetitie toe hoopte te werken, kwam het van een koude kermis thuis. Op bezoek bij laagvlieger Be Fair zag men een ongeslagen reeks van 23 wedstrijden ten einde komen.

Sebas van der Voorn. ‘Het was een totale offday van ons. Be Fair kwam op zeer knullige wijze op een 1-0 voorsprong waarbij onze rechtsback de bal als het ware diep gaf op hun spits. Eric van der Hout maakte gelukkig snel weer de 1-1 door goed voorbereidend werk van Robin van Koert. De tweede helft begonnen we weer slordig, waarbij Be Fair wederom een knullige goal maakt door slecht verdedigend werk van ons. Daarna zijn wij alleen maar aan het aanvallen geweest, maar de gelijkmaker viel niet meer.’

‘Het was 90 minuten heel slecht en daardoor verkloten we onze ongeslagen reeks van 23 wedstrijden’

Jeffrey Pieterse | Middenvelder TAVV

Jeffrey Pieterse moest beamen dat zijn ploeg teleurstelde. ‘Het was een drama. Normaal heb je fase in de wedstrijd dat je wat minder speelt, nu was het gewoon 90 minuten heel slecht en verkloot je op de laatste speeldag je reeks van 23 ongeslagen wedstrijden.’

TAVV heeft nu een week de tijd om de wonden te likken en zich klaar te maken voor de nacompetitie. Op zaterdag 11 juni speelt men in de eerste ronde een uitwedstrijd tegen SC Monster. Ook Monster zal zichzelf bij elkaar moeten rapen, zij zagen in de derde klasse B het kampioenschap in de laatste speelronde naar SSA FC Skillz Wateringse Veld gaan doordat het zelf gelijk speelde.

Rodney Pater; Björn Valentijn, Sebas van der Voorn, Randy Verwoerd © (46. Lars van der Pijl), Chiel Konings (75. Lyndon de Bruijn); Dorus Boddeke, Jeffrey Pieterse (60. Roel Vogel), Nick Straver ,Yassine El Mariami; Robin van Koert, Eric van der Hout