Nipte zeges Aarlanderveen, TAVV en Nicolaas Boys, Zevenhoven hard onderuit

‘s-Gravendeel – Aarlanderveen (1-0)
Dinsdagavond verloor Aarlanderveen een oefenwedstrijd bij vierdeklasser SC Woerden met 3-2. Afgelopen zaterdag werd de tweede bekerwedstrijd echter winnend afgesloten. Moussa Kalisse tekende voor de enige treffer en hierdoor heeft Aarlanderveen in de laatste wedstrijd tegen Zuidland aan een punt genoeg om de volgende ronde van het bekertoernooi te halen.

TAVV – FC Rijnvogels 2 (1-0)
Ook TAVV kwam doordeweeks in actie. Zij speelden in Roelofarendsveen tegen de nieuwe fusieclub EMM’21 voor de Sportiff Company LAV Cup. Het jonge talent Eric van den Hout maakte vlak voor rust het enige doelpunt en kroonde zich daarmee tot matchwinner. Ook tegen de reserves van FC Rijnvogels hield de ploeg van Dennis Tijssen de nul en wist het zelf eenmaal te scoren. Ditmaal was Donny van der Neut de gevierde man na goed voorbereidend werk van Dorus Boddeke.

Zevenhoven – Blijdorp (0-3)
Bij Zevenhoven keert Lennart van Zon terug als selectiespeler en dit deed hij direct in de basis tegen de voetballers van de dierentuin uit Rotterdam. Na een 0-1 ruststand wisten de bezoekers in de tweede helft zelfs naar 0-3 weg te lopen. Chris Snatersen heeft nog één wedstrijd om zijn ideale formatie voor de start van de competitie te vinden. De resultaten zijn vooralsnog erg wisselend.

Nicolaas Boys – Wanica Star (2-1)
Na een ruime nederlaag in de eerste bekerwedstrijd, heeft Nicolaas Boys zich tegen Wanica Star goed hersteld met een 2-1 overwinning. Rowan Sassen en Tom van Nieuwburg waren de doelpuntenmakers aan Nieuwveense zijde. Volgende week krijgt met Groeneweg uit Zevenhuizen nog op bezoek en daarna wacht de competitiestart met de derby tegen NSV’46.

Foto’s uit de wedstrijd Zevenhoven – Blijdorp (door Gerard Haak)

0172SPORT, Altior, Eray Bozkurt, NSV'46

NSV’46 blameert zich, Altior kan geen voorsprong vasthouden en Nieuwkoop wint eenvoudig