Altior verliest thuis met ruime cijfers van eersteklasser Voorschoten ‘97

Langeraar | Altior ontving op zaterdag in eigen huis zaterdag eersteklasser Voorschoten. Op voorhand leek dit een schier onmogelijke klus, maar Altior bood goed weerstand en maakte er een prima wedstrijd van.

Na een 0-3 ruststand liepen de bezoekers uiteindelijk uit naar een 0-5 overwinning. De doelpunten na de onderbreking vielen beide vanaf de strafschopstip. Jeroen Sassen heeft zodoende in zijn laatste paar wedstrijden al menig strafschopnemer in de ogen gekeken. TAVV legde doordeweeks tijdens de kermis-wedstijd al twaalfmaal aan vanaf de stip, tijdens de finaledag van de 0172SPORT-CUP kreeg Altior ook twee strafschoppen tegen en nu dus weer…

“Voorschoten is tactisch een hele goede ploeg en ze beschikken ook over de nodige spelers met een aardige technische bagage. Met 5-0 verliezen, waarvan er twee vanaf de stip werden gemaakt vind ik dan ook geen schande eigenlijk”, keek Sassen terug op de eerste bekerwedstrijd.

Tijdens de verliespartij waren er dan ook genoeg punten waarneembaar waar Arjan van der Laan op voort kan borduren. Hij is na het verlies van Ed van der Weijden en aanvoerder Thijs Noordsij nog op zoek naar zijn ideale eerste elf.

Archieffoto: Kees Verhaar

Sportief trekt 2-0 achterstand in extremis nog gelijk

Nieuwkoopse roeivereniging 50 jaar