Nieuwkoop Halve Marathon, ook voor kinderen en wandelaars

Nieuwkoop | Komende zondag, 3 september, wordt alweer voor de 35e keer, een jubileumeditie dus, de Halve Marathon van Nieuwkoop georganiseerd. Ook wandelaars en kinderen kunnen deelnemen.

Immers, tijdens dit loopevenement, zijn er naast de halve marathon, de 5 en 10 kilometer en de diverse wandelafstanden, ook prestatielopen voor kinderen! Het programma begint om 12.30 uur met een loop over 600 meter voor kinderen in de basisschoolleeftijd en om 12.45 uur is de start van de jeugdloop voor kinderen tot en met 14 jaar over een afstand van 1 kilometer. Deelname aan beide loopafstanden is gratis!

Na afloop van de loop is er natuurlijk een prachtige medaille voor alle deelnemende kinderen en een heerlijk ijsje. De kinderen zijn tijdens hun prestatieloop verzekerd van voldoende supporters; uiteraard staan de ouders langs de route maar ook de deelnemers aan de halve marathon zullen de kinderen zeker aanmoedigen voordat ze zelf van start gaan.

Ook de wandelaars kunnen hun hart ophalen op 3 september. Vanaf 9 uur kunnen zij zich inschrijven voor wandelroutes van 10, 15, 20 en 25 kilometer door de prachtige Nieuwkoopse natuur.

Dus, tot ziens komende zondag 3 september in het gezellige centrum van Nieuwkoop! Meer informatie over de Halve Marathon van Nieuwkoop vindt u op de website www.nieuwkoophalvemarathon.nl

0172SPORT-CUP andermaal prooi voor Nieuwkoop, Zevenhoven wint eerste editie Vrouwen-CUP

0172SPORT en Leidenamateurvoetbal slaan handen ineen