Jumbo Nieuwkoop Sponsoractie

Meld je nu aan voor de jaarlijkse sponsoractie van Jumbo Nieuwkoop!

Nieuwkoop | Om alle verenigingen, scholen en stichtingen in de gemeente Nieuwkoop (én Aarlanderveen) financieel een beetje te kunnen ondersteunen, is er ook dit jaar weer de jaarlijkse Jumbo Nieuwkoop Sponsoractie. Net als de voorgaande vier jaar is er onder alle deelnemende organisaties weer € 15.000,- te verdelen!

Wat goed dat u zich actief inzet voor uw vereniging, school of stichting. Jumbo Bas Bobeldijk is ook erg betrokken bij het Nieuwkoopse verenigingsleven en wil graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid hier in nemen.

De laatste jaren worden wij steeds meer benaderd voor sponsoring, hoewel vaak relatief klein van omvang, voor uw vereniging van essentieel belang om bepaalde evenementen kostendekkend te krijgen. Te denken valt aan prijzen voor een rad van avontuur of een loterij, maar ook een advertentie in een programmaboekje, sponsoring van evenementen, goede doelen, korting op boodschappen etc etc.
Sponsoring brengt ook de nodige kosten met zich mee. En ook hier geldt: heel veel kleinere bedragen samen, leiden tot één groot bedrag. Op zich is dat geen probleem, maar hetgeen wat wij als sponsor van al die kleine dingen terugzien, is vaak maar heel minimaal zichtbaar.

Uitleg van de actie
Daarom hebben we in 2015 besloten om de sponsoring op een andere manier te gaan organiseren. Jaarlijks starten we in september met een sponsoractie, waarbij we € 15.000,- het Nieuwkoopse verenigingsleven inblazen. Dit zullen we doen via sponsorvouchers die de klant bij de kassa ontvangt en vervolgens kan doneren aan de (deelnemende) vereniging, school of stichting, welke de klant een warm hart toedraagt. Van het totaal opgehaalde bedrag, zullen we 50% overmaken op de bankrekening van uw vereniging. Hiermee kan uw vereniging vervolgens zelf bepalen waar dit geld aan besteed wordt. De overige 50% ontvangt uw vereniging in de vorm van Jumbo waardecheques, waarmee zelf op ieder gewenst moment boodschappen gedaan kunnen worden ten behoeve van activiteiten binnen de vereniging. Hetzij voor een (school)kamp, wat lekkers te eten en drinken tijdens een gezellige(kaart) avond, een zomerfeest of om zelf een prijzenpakket samen te stellen voor een loterij / rad van avontuur etc.

Lustrum
Dit jaar organiseren we de actie voor het vijfde jaar. Om dit lustrum samen met de verenigingen te vieren stellen we dit jaar een extra bedrag van € 2.500,- beschikbaar voor alle verenigingen die zich actief promoten voor, in of rondom onze winkel. Dit kan op heel veel verschillende manieren, van een voetbalclinic op het Kennedyplein, tot een muziekoptreden, een dansvoorstelling, het inpakken van boodschappen bij de kassa in club tenue, het promoten van je eigen club of vereniging d.m.v. het uitdelen van flyers of het organiseren van een ritje op een pony rond de winkel. Vanzelfsprekend alles graag in overleg en na afstemming met de winkel, zodat we het ook goed kunnen inplannen.

Aanmelden
Als vertegenwoordiger van uw vereniging, school (ouderraad) of stichting binnen de hele gemeente Nieuwkoop (én Aarlanderveen) kunt u zich aanmelden om aan onze sponsoractie deel te nemen. Meld u snel aan via: www.jumbonieuwkoop.nl/aanmelden en doe dit uiterlijk zondag 15 september.

Laten we er met elkaar weer een hele leuke en succesvolle actie van maken!

Bas Bobeldijk
Ondernemer Jumbo Nieuwkoop

Jeugdvoetbaldagen bij Altior

Programma ‘Zevenhoven On Wheels’