Ludo Pistorius jaar langer aan het roer bij TAVV

Ter Aar | Afgelopen zaterdag stond – na een geslaagd Snerttoernooi – de Nieuwjaarsreceptie bij TAVV op het programma. Voorzitter Chiel Scholte kon tijdens zijn nieuwjaarsspeech melden dat Ludo Pistorius ook komend seizoen de scepter zal zwaaien als hoofdtrainer van TAVV.

Scholte: “De afgelopen periode heeft onze TC diverse gesprekken gevoerd met zowel Ludo, de staf alsmede de spelersraad. De goede resultaten, samen met de goede sfeer binnen zowel de spelersgroep als de gehele staf, hebben er in ieder geval toe doen besluiten dat we kunnen melden dat Ludo ook in het seizoen 2024-2025 onze hoofdtrainer blijft. En niet alleen Ludo maar de gehele staf rondom het 1e en 2e hebben aangegeven de intentie te hebben om nog een seizoen door te gaan met elkaar”.

TAVV is als nummer vijf de winterstop in gegaan en zal de voorbereiding op de tweede seizoenshelft hervatten met een oefenwedstrijd tegen SV Hoofddorp en een wedstrijd om de LAV Cup tegen Jong Graaf Willem II VAC. Op 20 januari begint het de tweede competitiehelft met een uitwedstrijd tegen DoCoS.

Bron: Website TAVV | Archieffoto Kees Verhaar

Altior presenteert Hein van Heek als opvolger Arjan van der Laan

Jan Wouters ook komend seizoen trainer van Sportief