Leegloop dreigt bij Aarlanderveen, ook El Bouazatti en Margoum vertrekken

Aarlanderveen | In navolging van Mike Busse hebben ook Aziz El Bouazatti en Fahri Margoum besloten om Aarlanderveen aan het eind van het seizoen de rug toe te keren. Het vertrek van beide spelers kan niet los worden gezien van de clubbeslissing om met Arjen Linstra te breken als trainer, alhoewel beide spelers ook aangeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Margoum: ‘Vorige week ontbrak ik op de training vanwege een enkelblessure. Een dag later moest ik vanuit de krant vernemen dat Arjen bij ons moest vertrekken, iets waar ik het absoluut niet mee eens ben. In de afgelopen week hebben we met de bestuurders van onze club om de tafel gezeten en daarbij kwam naar voren dat ze een jonge maar ervaren trainer voor de groep willen hebben met dezelfde visie als die de club nu vaart.’

‘Zeker gezien de resultaten is het een belachelijk besluit dat Arjen Linstra moet vertrekken’

Aziz El Bouazatti over het noodgedwongen vertrek van zijn trainer

Toch geeft Margoum aan dat dit niet de enige reden is om bij Aarlanderveen te vertrekken. ‘Ik had deze stap naar Aarlanderveen nodig nadat ik bij De Jodan Boys het plezier in het spelletje was verloren. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin en ben blij dat ik een bijdrage heb mogen leveren aan waar we nu staan. We gaan ons best doen om dit seizoen opnieuw kampioen te worden en daarna hoop ik door de voordeur weg te lopen en weer op een hoger niveau verder te gaan voetballen.’

El Bouazatti – vorig seizoen nog winnaar van de Intersport Twinsport Topscorers Troffee – kon afgelopen zomer nog de verleiding van ONA weerstaan, maar kiest nu wel voor een vertrek. Mede door het besluit om met Linstra te stoppen. ‘In mijn ogen is het niet eerlijk gegaan, maar verder wil ik er geen tijd meer aan besteden. Het is in elk geval een belachelijk besluit, zeker gezien de resultaten. Het is nu echter ook mijn derde seizoen bij deze club en ik vind het nu “mooi” geweest. Volgend seizoen ga ik ergens anders voetballen.’

Archieffoto website Aarlanderveen (Aziz El Bouazatti schiet uit de draai op doel tijdens de thuiswedstrijd tegen Alphia)

Mike Busse verlaat Aarlanderveen voor nieuwe uitdaging

Nieuw tijdens Sportverkiezing Nieuwkoop: de Waarderingsprijs