Mike Busse verlaat Aarlanderveen voor nieuwe uitdaging

Aarlanderveen | Afgelopen week heeft Mike Busse bekend gemaakt dat hij Aarlanderveen aan het eind van dit seizoen gaat verlaten. Busse is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij “de trots van de polder” en vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging.

‘In diverse media is verschenen dat ik een stap hogerop wil maken. Dit is niet perse het geval, maar mijn gevoel zegt wel dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. De komende weken ga ik kijken wat er op mijn pad komt, momenteel ben ik nog niet in gesprek met andere clubs’, aldus de 26-jarige aanvoerder.

De Woerdenaar genoot een groot gedeelte van zijn jeugdopleiding bij Ajax en speelde daar onder andere met Davy Klaassen, Stefano Denswil en Mitchel Dijks. Busse schopte het uiteindelijk tot Jong Ajax en verkaste daarna naar Almere City. Later ging hij naar SC Cambuur en via de amateurs van TEC kwam hij uiteindelijk – via zijn oude jeugdtrainer Henk van Hof – bij Aarlanderveen terecht, waar hij een belangrijke rol als centrale verdediger vervult.

Archieffoto website Aarlanderveen

0172SPORT, Roos den Besten, Iris Sassen, Twirl

Regio presteert uitstekend tijdens NK Twirlen

Leegloop dreigt bij Aarlanderveen, ook El Bouazatti en Margoum vertrekken