Langdurig geblesseerde Bart Verlooij keert terug op trainingsveld

Zevenhoven | Donderdagavond maakt Bart Verlooij zijn rentree op het trainingsveld van Zevenhoven. De 25-jarige middenvelder maakt afgelopen zomer de overstap van Nicolaas Boys naar Zevenhoven, maar door blessureleed kunnen we nog niet over een gelukkig huwelijk spreken.

‘Op 4 augustus raakte ik tijdens de allereerste training bij Zevenhoven na ongeveer een uur trainen geblesseerd. Bij een positiespel wilde ik een één-tweetje aangaan op snelheid. Het leek toen of ik een trap van achteren kreeg en daar was ik eerlijk gezegd ook van overtuigd. Maar dit bleek niet het geval en later werd duidelijk dat m’n achillespees was afgescheurd’, aldus de ongelukkige Verlooij.

‘Ik had het er moeilijk mee toen ik nog in het gips zat. Ik zag de kamermuren op me afkomen en had Netflix onderhand ook wel gezien.’

Bart Verlooij – Stapte over van Nicolaas Boys naar Zevenhoven

Voor Verlooij volgende daarna een lange lijdensweg, maar inmiddels nadert het einde van zijn revalidatie. ‘Ik vond het heel zwaar, zeker in het begin had ik het er erg moeilijk mee toen ik nog in het gips zat. Ik zag de kamer muren op me afkomen en had Netflix onderhand ook wel gezien. Daarna heb ik veel uren in de sportschool en de praktijk van Bakker & De Vos doorgebracht. Het was wel afzien om je been weer op kracht te laten komen.’

Verlooij is dan ook blij dat hij het trainingsveld weer mag betreden en hoopt dit seizoen nog minuten te maken. ‘Als alles goed gaat hoop ik in de maand maart ergens mijn debuut te maken in Zevenhoven 1, maar dat ligt natuurlijk ook aan de trainer.’

Hoe zullen de Zevenhovenaren de voetballer Verlooij gaan leren kennen in de komende periode?
‘Ik ben een voetballer die een hoop arbeid levert voor het team en ook het liefst naar voren toe speelt. Ik ben er ook één die graag het randje opzoekt en er soms overheen gaat’.

Archieffoto Kees Verhaar: Bart Verlooij vorig seizoen nog in actie namens Nicolaas Boys.

Voorbeschouwing Woubrugge – Zevenhoven

sv Aarlanderveen. Arjan Linstra, 0172SPORT

Voorbeschouwing Kickers ’69 – Aarlanderveen