Individuele kwaliteit helpt FC Aalsmeer langs TAVV

Aalsmeer | TAVV hoopte op bezoek bij FC Aalsmeer de overwinning tegen RCL een goed vervolg te gaan geven. Na negentig minuten moest men echter concluderen dat de thuisploeg verdiend de drie punten thuis hield.

Toch begon TAVV goed aan de wedstrijd aangezien het door een treffer van aanvoerder Yannick Otto uit een corner aan de leiding kwam. Lang kon men niet van deze voorsprong genieten, want binnen enkele minuten had Aalsmeer de score omgedraaid: 2-1.

Na de rust kreeg TAVV via Dorus Boddeke de ideale mogelijkheid om langszij te komen, echter wist de buitenspeler deze honderd procent kans niet te benutten. Niet veel later gooide de thuisploeg de wedstrijd in het slot door de 3-1 en 4-1 te maken. De 4-2 van Eric van der Hout viel uiteindelijk pas in de slotminuut.

“Aalsmeer heeft enkele individueel goede voetballers die vandaag het verschil hebben gemaakt”

Sebas van der Voorn | Middenvelder TAVV

Middenvelder Sebas van der Voorn moest constateren dat Aalsmeer de verdiende winnaar was. “Het was een vrije zware wedstrijd waarin Aalsmeer het betere voetbal liet zien. Aalsmeer heeft enkele individueel goede voetballers die vandaag het verschil hebben gemaakt. Overigens waren twee tegendoelpunten in mijn optiek randje buitenspel. Waar de grensrechter van de tegenstander altijd vlagt op dat soort momenten deed onze grensrechter dat vanmiddag niet. Dat maakte de middag voor mij nog extra zuur, zeker als je achterin staat.”

Rechtervleugelverdediger Kevin van Wijk vond dat zijn ploeg meer verdiende. “Als we meer druk hadden kunnen houden in de wedstrijd hadden we zeker meer verdiend en we hadden genoeg kansen bij de 2-1 om gelijk te maken. Als we zo voor mekaar blijven werken en positief blijven dan gaan we zeker wel nog punten pakken.”

Opstelling TAVV:
Rodney Pater; Kevin van Wijk, Kevin van Broekhoven, Yannick Otto ©, Randy Verwoerd (Chiel Konings); Mike Keijzer (Stan van Smoorenburg), Sebas van der Voorn, Youri Looyestijn (Yassine El Mariami), Dorus Boddeke; Eric van der Hout, Donny van der Neut (Ahmed Sharief)

Bekijk hier de uitslagen en de stand

Archieffoto Kees Verhaar 

Zevenhoven overleefd hete middag in Leiden en blijft koploper

Gehavend NSV’46 legt het af tegen feller BSC ‘68