Gratis Sportspreekuur bij Bakker & De Vos

Nieuwkoop | Nu vrijwel alle corona maatregelen zijn verdwenen kan er gelukkig weer volop gesport worden. Helaas levert dat soms blessures op. Voor gratis advies is er het Sportspreekuur bij Bakker & De Vos.

Veel wedstrijdsporten hebben de afgelopen periode stilgelegen en bij het opstarten daarvan, na een langere rustperiode, moet het lichaam weer de kans krijgen zich geleidelijk aan te passen aan de belasting die gevraagd wordt tijdens het sporten. Die tijd is er meestal niet, met alle risico’s van dien, zeker voor de zogenaamde explosieve sporten zoals voetbal, hockey, volleybal of basketbal. Overigens geldt dit ook bij duursporten zoals hardlopen, al is het daar meer de tijdsduur van de belasting die een rol speelt.

Bij blessures of andere fysieke problemen is een bezoek aan het gratis Sportspreekuur van Bakker & De Vos een goed idee. Tijdens het sportspreekuur wordt de blessure beoordeeld en geeft de sportfysiotherapeut advies over hoe met de blessure om te gaan of hoe deze te behandelen.

Het spreekuur wordt gehouden op afspraak op de dinsdagavond van 18.00 – 19.00 uur in de praktijk aan de Vijverhof 1 in Nieuwkoop. LET OP: het blijft noodzakelijk om je vooraf aan te melden.

De sportfysiotherapeuten van Bakker & De Vos hebben, naast hun eigen ervaring als sporter, ruime ervaring in de behandeling en begeleiding van sporters. Het zijn specialisten in het terugbrengen van sporters naar hun normale wedstrijdniveau.

Blijf dus bij klachten of blessures er niet mee doorlopen, maar vraag advies en maak een afspraak!
Bel 0172-575261/603195, mail naar info@bakkerendevos.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 06-57821791. Even binnenlopen op de Vijverhof om een afspraak te maken kan natuurlijk ook.

Dennis van den Ing, Trainer in overweging, 0172SPORT column, 0172SPORT

De strijd om het kampioenschap

Zevenhoven vindt de aansluiting na zege op Sportief