Geflatteerde nederlaag voor TAVV bij rentree in 2e klasse

Ter Aar | TAVV heeft bij zijn rentree in de tweede klasse met een nederlaag moeten beginnen. Op eigen veld was Legmeervogels – dat vorige seizoen nog uitkwam in de zondag eerste klasse – met 0-3 te sterk.

Zoals verwacht mocht de Uithoornse formatie het spel maken en wilde TAVV de linies gesloten houden. Legmeervogels had in de beginfase dan ook veelvuldig de bal en al snel kreeg TAVV een ongelukkige treffer tegen, waarbij het zicht van doelman Rodney Pater ontnomen werd: 0-1. Na deze openingstreffer nam TAVV het initiatief in handen en kreeg het tweede goede kansen op de gelijkmaker, gescoord werd er echter niet.

In de tweede helft zette TAVV de ingezette lijn door en kwam het goed uit de startblokken. Toch wisten ‘de vogels’ de score te verdubbelen en daarmee leek de wedstrijd beslist te worden. In de slotfase werd het ook nog 0-3 na slordig balverlies op het middenveld.

Middenvelder Sebas van der Voorn zag dat zijn ploeg een ietwat ongelukkige nederlaag leed. “De 0-3 eindstand was in mijn ogen wat geflatteerd, er zat meer in voor ons. Het staat in elk geval als een huis en als we net zoals Legmeervogels de kansen gaan afmaken dan gaan we nog leuke potjes spelen.”

Opstelling TAVV:
Rodney Pater; Kevin van Wijk, Lars van der Pijl ©, Yannick Otto, Randy Verwoerd; Mike Keijzer (Kevin Broekhoven), Sebas van der Voorn, Roel Vogel (Chiel Konings), Donny van der Neut; Dorus Boddeke (Yoeri Bakker), Eric van der Hout (Dennis Boer)

Foto’s Kees Verhaar (klik hier voor meer foto’s)

Aanvallend onmachtig Nieuwkoop loopt in het mes van verdedigend RKDES

Aarlanderveen overtuigend langs Koudekerk tijdens seizoensopening