Geef een bal om de zorg!

Nieuwkoop | Inmiddels voelt het als vertrouwd dat 0172SPORT dagelijks bericht over al het lokale sportnieuws vanuit onze gemeente. Vanwege het coronavirus ligt ook voor ons al het sportnieuws even stil, maar zien wij toch weer andere topsporters opstaan!

Want de echte toppers – de échte helden – dat zijn op dit moment natuurlijk onze hardwerkende mensen in de vitale beroepen. Politiemensen, ov- en logistiekmedewerkers maar ook de vakkenvullers in de supermarkten en natuurlijk de hulpverleners in de zorg! Zij verdienen op dit moment de schijnwerpers. Doe daarom mee aan de ‘0172SPORT TAG- & WIN-actie’.

Geef aan wie volgens jou diegene is die een groot compliment verdient. Van 0172SPORT ontvangen deze toppers een mooie 0172SPORT-voetbal om een balletje mee hoog te houden. Dat is even makkelijker dan hooghouden met een wc-rol of welke challenge het volgende week nou weer is…

Stuur ons na ontvangst even een filmpje met je hoog-hou-skills, want we moeten uiteindelijk ook een beetje blijven lachen in deze sportloze tijden!

Aarlanderveen versterkt zich met Alphens trio

Theoretisch Gesproken, Theo Leliveld, Column, 0172SPORT

Leiderschap